UltraCol PDO-injektion

UltraCol PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med enbart ett fåtal nålstick och minimal återhämtning. UltraCol PDO-injektion, en behandling som åstadkommer kollagenstimulering, huduppstramning, hudföryngring och förbättrad hudstruktur.

Ultracol PDO

Produkten som injiceras förkortas PDO vilket är ett beprövat material som använts inom medicinska sammanhang som kirurgi i decennier. Därmed finns vetenskapliga studier samt långvarig uppföljningstid på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang. Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart.

Syfte med behandlingen?

UltraCol PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagenaktivitet för att återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud.  På så sätt kan en uppstramande effekt uppnås. Effekten av PDO-injektionsbehandling har således ett helt annat syfte än hyaluronsyrabehandling (“fillers”) som i regel används för att skapa volym snarare än stimulering av hudens bindväv.

Behandlingsindikation:

  • Återskapa spänst
  • Förbättra hudens elasticitet
  • Fastare hud
  • Huduppstramning
  • Hudföryngring

Vanliga behandlingsområden med UltraCol PDO?

Vanliga behandlingsområden med Ultra V PDO-behandling inkluderar mellan och nedre delen av ansiktet vilket innebär kinder, nasolabialveck, käklinje och marinoettlinje. Är även en mycket effektiv injektionsbehandling av känsliga områden som under ögonen (vid mörka ringar och insjunkenhet) där behandlingen inte drar till sig vätska som andra metoder kan göra.

Hur många behandlingar krävs?

Inför en eventuell behandling gör vi alltid en obligatorisk konsultation för individuell behandlingsplan. I regel rekommenderas en kur på 3 behandlingar med 3 månader emellan.

Full effekt får man tre månader efter varje enskild behandling.

Vem passar att göra UltraCol PDO-behandling?

Ultra V PDO-injektion passar både kvinnor och män i alla åldrar. Metoden är även lämplig för en person som önskar minimalt antal stick eller är smärtkänslig då konvalescensen efter är mycket lindrig.

Trygghet

Alla behandlingar utförs av våra sjuksköterskor som har lång erfarenhet och är certifierade i Estetiska Injektionsrådet.
Vi har patient- och behandlingsförsäkring.
Vi har över 30 års erfarenhet som klinik och jobbar alltid med produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden.

Certifiering

Vi har självklart flera sköterskor som är certifierade för estetisk injicering.
Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Estetiska Injektionsrådet
Vårt Trogen Kund koncept ger dig 20% rabatt när du gör påfyllnadsbehandling, samma område inom 4 månader.

LÄS INNAN BOKNING!
Ny lag om estetiska injektionsbehandlingar from den 1 juli 2021. Endast legitimerade sjuksköterskor, läkare & tandläkare får nu arbeta med injektionsbehandlingar och vi är då skyldiga att följa den lag som gäller.

  • Är du ny kund på Karlstads Kirurgiska Laserklinik?
  • Tidigare kund men inte varit här på 6 månader?
  • Tidigare kund men ska göra en behandling du inte gjort tidigare?

I så fall krävs en konsultation senast 48h innan din behandling på kliniken.
Du kan välja att göra konsultationen på plats, via facetime eller via telefon (gäller endast injektionsbehandlingar)

Tänk på att om inte konsultation gjorts utförs ingen behandling.

Återkommande kunder som vill göra samma behandling inom 6 månader behöver INTE boka konsultation innan utan kan direkt boka önskad behandling.

Att tänka på