Dr. CYJ Hair Filler – motverka håravfall

Dr. CYJ Hair Filler verkar för att ge kraftigare hårstrån, motverka håravfall och stimulera hårväxt.

CYJ Hair Filler har tagits fram efter år av vetenskaplig medicinsk forskning. Tekniken som är baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och passar dig som vill motverka håravfall samt återfå förlorat hår. Den passar även dig som genomgått hårtransplantation för att öka dina chanser för ännu bättre resultat.

Med behandlingen stoppar man inte bara håravfallet utan ökar även antal hårstrån i det behandlade området från 16 till 26 procent och hårstråets tjocklek ökar upp till 33 procent.

Forskningsföretaget Caregen har bland annat patenterad formel på flertalet biomimetiska peptider och Dr.CYJ Hair Filler är en CE-märkt produkt som innehåller 7 patenterade peptider.

CYJ Hair Filler på Karlstads Kirurgiska Laserklinik

Är Hairfiller något för mig?

För att säkerställa att denna behandling passar just dig är det obligatoriskt med en konsultation till någon av våra sjuksköterskor innan behandling.  Vi ger dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

  • Har Alopecia Areata
  • Har Ärftligt håravfall
  • Har Åldersrelaterat håravfall
  • Har genomgått hårtransplantation
  • Vill ha tjockare hår och stimulera hårtillväxten
  • Vill motverka håravfall
  • Har torr hårbotten och problem med torrt hår och mjäll

Behandlingsområden

  • Huvudet/Skalpen

Hur går behandlingen till?

Hairfiller injiceras ytligt i hårbotten på det område som ska behandlas eller där håret har tunnats ut.  När gelen injiceras i huden ökar den blodcirkulationen i de mindre kärlen i hårbotten och ger näring vilket stimulerar mer hårväxt. Det resulterar också i vitaliserande hårsäckar som inducerar hårväxt genom öka storleken på hårsäckarna – vilket också hjälper till att förhindra håravfall.

Det kan sticka till och ömma något under behandlingen och blåmärken kan uppstå.

När ser jag resultat efter behandling och hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar minst 4 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum. För att förstärka och bibehålla effekten bör du göra en behandling varje månad under ca 3–6 månader.

Resultatet är individuellt. Vissa patienter ser resultat redan efter tredje behandlingen medan slutresultatet uppnås över tid. Dr CYJ Hair Filler väcker hårsäckar som befinner sig i vilofasen, så man bör ha haft hår i behandlingsområdet för att få ett bra resultat.

Trygghet

Alla behandlingar utförs av våra sjuksköterskor som har lång erfarenhet och där alla är certifierade i Estetiska Injektionsrådet.
Vi har patient- och behandlingsförsäkring.
Vi har över 30 års erfarenhet som klinik och jobbar alltid med produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden.

Du måste alltid boka en tid för konsultation innan du bokar själva behandlingen!

Att tänka på