Dr. CYJ Hair Filler – motverka håravfall

Dr. CYJ Hair Filler verkar för att ge kraftigare hårstrån, motverka håravfall och stimulera hårväxt.

CYJ Hair Filler har tagits fram efter år av vetenskaplig medicinsk forskning. Tekniken som är baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och passar dig som vill motverka håravfall samt återfå förlorat hår. Den passar även dig som genomgått hårtransplantation för att öka dina chanser för ännu bättre resultat.

Med behandlingen stoppar man inte bara håravfallet utan ökar även antal hårstrån i det behandlade området från 16 till 26 procent och hårstråets tjocklek ökar upp till 33 procent.

Forskningsföretaget Caregen har bland annat patenterad formel på flertalet biomimetiska peptider och Dr.CYJ Hair Filler är en CE-märkt produkt som innehåller 7 patenterade peptider.

CYJ Hair Filler på Karlstads Kirurgiska Laserklinik

Är Hairfiller något för mig?

För att säkerställa att denna behandling passar just dig är det obligatoriskt med en konsultation till någon av våra sjuksköterskor innan behandling.  Vi ger dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

 • Har Alopecia Areata
 • Har Ärftligt håravfall
 • Har Åldersrelaterat håravfall
 • Har genomgått hårtransplantation
 • Vill ha tjockare hår och stimulera hårtillväxten
 • Vill motverka håravfall
 • Har torr hårbotten och problem med torrt hår och mjäll

Behandlingsområden

 • Huvudet/Skalpen

Hur går behandlingen till?

Hairfiller injiceras ytligt i hårbotten på det område som ska behandlas eller där håret har tunnats ut.  När gelen injiceras i huden ökar den blodcirkulationen i de mindre kärlen i hårbotten och ger näring vilket stimulerar mer hårväxt. Det resulterar också i vitaliserande hårsäckar som inducerar hårväxt genom öka storleken på hårsäckarna – vilket också hjälper till att förhindra håravfall.

Det kan sticka till och ömma något under behandlingen och blåmärken kan uppstå.

När ser jag resultat efter behandling och hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar minst 4 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum. För att förstärka och bibehålla effekten bör du göra en behandling varje månad under ca 3–6 månader.

Resultatet är individuellt. Vissa patienter ser resultat redan efter tredje behandlingen medan slutresultatet uppnås över tid. Dr CYJ Hair Filler väcker hårsäckar som befinner sig i vilofasen, så man bör ha haft hår i behandlingsområdet för att få ett bra resultat.

Trygghet

Alla behandlingar utförs av våra sjuksköterskor som har lång erfarenhet och där alla är certifierade i Estetiska Injektionsrådet.
Vi har patient- och behandlingsförsäkring.
Vi har över 30 års erfarenhet som klinik och jobbar alltid med produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden.

Certifiering

Vi har självklart flera sköterskor som är certifierade för estetisk injicering.
Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.

Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Estetiska Injektionsrådet

LÄS INNAN BOKNING!
Ny lag om estetiska injektionsbehandlingar from den 1 juli 2021. Endast legitimerade sjuksköterskor, läkare & tandläkare får nu arbeta med injektionsbehandlingar och vi är då skyldiga att följa den lag som gäller.

 • Är du ny kund på Karlstads Kirurgiska Laserklinik?
 • Tidigare kund men inte varit här på 6 månader?
 • Tidigare kund men ska göra en behandling du inte gjort tidigare?

I så fall krävs en konsultation senast 48h innan din behandling på kliniken.
Du kan välja att göra konsultationen på plats, via facetime eller via telefon (gäller endast injektionsbehandlingar)

Tänk på att om inte konsultation gjorts utförs ingen behandling.

Återkommande kunder som vill göra samma behandling inom 6 månader behöver INTE boka konsultation innan utan kan direkt boka önskad behandling.

Att tänka på

Våra patienter berättar

Jag gjorde en hårtransplantation för ca 3 år sedan med bra resultat, men kände att jag ville få ytterligare lite förbättring.

Fick tips om att kliniken påbörjat en behandling som heter CYJ Hairfiller och kände att den behandlingen kanske kunde passa mig.

Enligt klinikens rekommendationer gjorde jag 4 behandlingar i en grundserie och ytterligare 4 behandlingar med 1månads mellanrum.

Jag är mycket nöjd med mitt val av både behandling och klinik, fick bra information om behandlingen och vilka förväntningar jag kunde ha, realistiska såklart.

Jag har fått bättre hårkvalitet, lite tätare med hår och kraftigare hårstrån, jag får även klippa mig oftare än innan behandlingen, så jag känner mig nöjd!