Kundevent med tema Trådlyftsbehandling

Trådlyftsevent

Den 27 april hade vi ett kundevent tillsammans med härliga Tiina från Nordic Medical SS som levererar dom trådar vi använder här på kliniken till trådlyftsbehandlingar.

Anne och Elisabeth hälsade välkomna och berättade lite om kliniken och därefter informerade Tiina om vad trådbehandling är, förväntat resultat, vilka behandlingen passar till samt visade före/efter bilder.

Under kvällen bjöds det på mat o dryck och vi hade en tävling där vi lottade ut en trådbehandling på ett mindre område till ett värde av 5000kr.

Alla som var med under kvällen fick ta del av ett exklusivt erbjudande

Rainbow PDO-trådar

PDO-trådar är absorberbara och gjorda av ämnet Polydioxanon som förs in i huden för att stimulera vävnadens produktion av kollagen och elastin, vilket ger en hudföryngrande effekt. Det finns ett flertal olika sorters PDO-trådar för olika ändamål. Val av trådar bestäms under konsultation med legitimerad sjuksköterska eller hudläkare.

Behandlingen passar alla oavsett ålder och kön. Behandlingen förebygger åldrandet och ger hudföryngrande effekt.

Beroende på vilket område vi behandlar samt önskat resultat, använder vi oss av tunna PDO-trådar (för allmän hudförbättring) och/eller grövre trådar som förs djupare i huden för att ge en mer lyftande/åtstramande effekt i huden.

Trådlyft är ett icke kirurgiskt ingrepp där vi injicerar ett antal trådar med hjälp av nålar under huden på de områden du önskar få en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. PDO-trådarna är tunna och vävnadskänsliga. Trådarna bryts ner naturligt över tid och är helt ofarliga.