NeostrataNeoStrata är ett hudvårdsföretag i Princeton, USA som bedriver ledande dermatologisk forskning och utveckling under ledning av två av världens främsta hudvårdsforskare, professorerna Dr. Eugene van Scott och Dr. Ruey Yu. De är skapare och patentinnehavare av Alfahydroxyoch Polyhydroxysyreteknologin (AHA/PHA) vars effekt bevisats i en mångfald av kliniska studier och lovprisats i talrika medicinsk dermatologiska tidningar.

De lyckades i sin ambition att finna hjälp och lindring till hudproblem som Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopiskt eksem etc. De utvecklade även produkter som motverkar och minimerar fina linjer och rynkor och de har över 120 patent idag.

Neostrata produkter används för att:

  • Motverka och minimera fina linjer och rynkor.
  • Hjälpa mot acne, fet och oren hud.
  • Hjälpa mot rosacea.
  • Minimera pigmentförändringar.
  • Hjälpa mot torr hud.
  • Hjälpa mot seborroisk eksem.
  • Hjälpa mot nagelproblem.
  • Minimera mörka ringar runt ögonen.

Kliniska studier har visat att när NeoStratas produkter används enligt anvisningarna får hyn slätare struktur, ser sundare ut och får ny utstrålning, samtidigt som fina linjer och rynkor blir mindre framträdande. NeoStratas produkter finns i ett stort antal utföranden som passar alla hudtyper och åldrar. De är testade och rekommenderas av dermatologer. Produkterna är inte testade på djur.

Du kan köpa Neostratas produkter i klinikens webbutik, direkt på deras webbplats.

Vi  har  också NeoStrata bonuskort hos oss på kliniken, som ger dig en valfri gratis produkt som gåva (gäller ej Tri-Therapy serum) när du köpt 8 NeoStrata produkter av oss. Ingen tidsintervall.

Save

ZO Skin Health & ZO Medical

Vi jobbar även med världskända märket ZO SKIN HEALTH

I över 35 år har Dr. Zein Obagi utvecklat banbrytande hudvårdslösningar som bygger på filosofin att man kan skapa frisk hud, och inte bara behandla sjukdomar och skador.

Från 30-års åldern och framåt blir hudcellerna mindre aktiva och går till slut i dvala. Efterhand som cellaktiviteten avtar börjar huden åldras- vilket orsakar fina linjer, rynkor, hyperpigmentering och att huden förlorar sin spänst. Det krävs då stora mängder aktiva ingredienser som Retinol, c-vitamin och mjölksyra för att nämna några. 

Nu kan du köpa ZO produkter direkt i klinikens webbshop på ZOs webbplats.

ZO Skin Health är ett helhetsanpassat hudprogram som använder sig av höga koncentrationer och aktiva ingredienser. Formuleringen är kraftfull! För ska du bekämpa åldrandet ska du välja bland det bästa som finns.

ZO Medical är en kraftfullare serie med fokus på att behandla en sjuk och skadad hud. Medicinsk personal sätter upp ett lämpligt hudprogram för att ge bästa möjliga resultat. Produkterna från ZO, är noggrant sammansatta och jobbar för att leverera kliniskt dokumenterade resultat, med betoning på att korrigera och upprätthålla en frisk hud. Allt om ZO Medical kan du läsa på deras webbplats.

Behaglig Medicinsk hudvård och effektiva behandlingsresultat

BeautéPacifique

Beauté Pacifiques hudvård är hjälpmedlet för dig som vill ge din hud optimal hudhälsa. Produkterna rekommenderas av såväl hudläkare som läkare inom estetisk medicin och estetisk laserbehandling för sina gynnsamma effekter på hudens kvalitet.

Hudvårdsprodukterna från Beauté Pacifique kan kombineras så att de passar såväl till ung som till mogen hud. I produktsortimentet ingår effektiva anti-age krämer, acnepreparat, kosttillskott samt milda och vårdande krämer. Bland specialprodukterna utmärker sig A-vitaminkrämer som effektivt reducerar rynkor och fina linjer samt reparerar solskador. Dessa positiva effekter är vetenskapligt dokumenterade. A-vitaminets normaliserande effekt på huden är dessutom effektiv vid behandling av oren hud och hud med acneproblematik.

Beauté Pacifique driver ett avancerat forsknings- och utvecklingsprogram med kopplingar till medicinska och akademiska institutioner. Genom att befinna sig i forskningens framkant inom det dermatologiska området har företaget utvecklat effektiva och säkra produkter som ger synbara resultat såväl på kort som lång sikt.

Mer om Beauté Pacifique kan du läsa på deras webbplats.

På våra Beauté Pacifique bonuskort samlar du alla dina köp. När du kommit upp i en summa av 5 000 kr får du välja valfri produkt som gåva (gäller ej Clinical serien). Ingen tidsintervall.

Save