MeLine®

MeLine en hudvårdsserie som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton, pigmenteringar, melasma för både ljus och mörk hudton. MeLine är framtagen som en kombination mellan klinikbehandling samt produkter för vidare behandling i hemmet.

Serien består av produkter som passar både ljusa och mörka hudtoner, serien är även anpassad för personer med känslig och reaktiv hud. Passar även dig som inte kan utföra IPL eller andra laserbehandlingar pga hormonella pigmenteringar eller mörkare hudton.

MeLine behandling

Behandlingen passar dig som önskar:

  • Jämna ut hudtonen
  • Reducera melasma
  • Minska postinflammatorisk hyperpigmentering
  • Reducera hormonella pigmenteringar
  • Minska aktiv acne
  • Reducera pigmentering runt ögon

Hur går behandlingen till:

Vi startar alltid med en konsultation för att säkerställa att behandlingen passar dig. Därefter lägger vi upp en individuell behandlingsplan för klinikbehandling och hemmabehandling. För bästa resultat bör du göra minst 2 behandlingar på kliniken.

Behandlingen tar ca 45 minuter och du upplever en lätt värmekänsla i huden men ingen smärta eller obehag. Därefter fortsätter du med produkter från MeLine hemma under de kommande 30 dagarna, innan det är dags för nästa peelingbehandling på kliniken.

Produkter för hemmavård:

MeLine sortimentet är enkelt för dig att följa med 3 produkter: dagkräm, nattkräm och mask.
Produkterna innehåller ingredienser som behövs när man arbetar med hyperpigmenteringar, så som t ex Alpha-Arbutin, Azelainsyra, Retinal, Kojicsyra och Tranexamsyra. I tillägg har produkterna fler pigmenthämmande ingredienser som verkar tyrosinashämmande och som snabbt ger dig ett resultat.

Trygghet

Alla behandlingar utförs av våra sjuksköterskor som har lång erfarenhet och är certifierade i Estetiska Injektionsrådet.
Vi har patient- och behandlingsförsäkring.
Vi har över 30 års erfarenhet som klinik och jobbar alltid med produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden.

Att tänka på