Ny behandling mot håravfall – CYJ Hair Filler

CYJ Hair filler

Det är många både män och kvinnor som vill få hjälp med att motverka håravfall och få hjälp med stimulering av hårväxt.
Nu kan vi stolt berätta att vi börjar med en ny behandling här på kliniken för att motverka håravfall!

Dr Cyj Hair FillerCYJ Hair Filler har tagits fram efter år av vetenskaplig medicinsk forskning. Tekniken som är baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och passar dig som vill motverka håravfall samt återfå förlorat hår. Den passar även dig som genomgått hårtransplantation för att öka dina chanser för ännu bättre resultat.
Med behandlingen stoppar man inte bara håravfallet utan ökar även antal hårstrån i det behandlade området från 16 till 26 procent och hårstråets tjocklek ökar upp till 33 procent.

Hairfiller injiceras ytligt i hårbotten på det område som ska behandlas eller där håret har tunnats ut. När gelen injiceras i huden ökar den blodcirkulationen i de mindre kärlen i hårbotten och ger näring vilket stimulerar mer hårväxt. Det resulterar också i vitaliserande hårsäckar som inducerar hårväxt genom öka storleken på hårsäckarna – vilket också hjälper till att förhindra håravfall.

Behandlingen kommer utföras av våra sjuksköterskor här på kliniken och det är obligatorisk med en konsultation innan behandling!