Karstad Kirurgiska Laserklinik på MeWoman i Karlstad

Kom och träffa oss på MeWoman mässan!

MeWoman – Något för alla kvinnor

Vi är med på årets MeWoman mässan i Karlstad. Den går av stapeln den 9:e november på Nöjesfabriken och håller öppet mellan 10.00- 17.00.

Underhållning, uppträdanden, modevisningar, en arena full med erbjudanden och information från ett 30-tal utställare gör att, oavsett din ålder eller vad du har för familjesituation och intresse kommer du att hitta något som inspirerar eller intresserar dig, din dotter, väninna eller mamma på våra MeWoman mässor.

Föreläsningar och seminarier på MeWoman har en inriktning och innehåll som tar upp och belyser kvinnors position i samhället. Under en heldag med föreläsningar fördjupar vi oss i kvinnors rättigheter och möjligheter. Goda exempel, framgångssagor varvas med frågor kring framtida utmaningar och möjligheter kring ett jämställt samhälle.

Vi har en egen föreläsning kl. 15:30 – 15:50 med Sophie Gustavii från NeoStrata. Vi gör en live-behandling på scen där vi visar och informerar om vad en AHA-peeling är. Vi informerar om varför det är bra med AHA-peeling, vad man kan förvänta sig för resultat, vilken hudförbättring som uppnås o.s.v.

Kom gärna och prata med oss under dagen, vi är där för att svara på alla dina frågor kring våra behandlingar och metoder. Vi har även ett superfint erbjudande för alla som besöker oss under dagen! Missa inte det.

Vill du läsa mer om vad som kommer att hända under dagen, kan du göra det här.