Fullbokad kundkväll med Dermapen!

Den 20 februari hade vi ett kvälls-event med tema –  Skriv om din huds historia med Dermapen4

Vi gästades av professionella Nicklas från Dermapen som informerade och berättade varför Dermapen4 är en sån fantastik behandling och vad man kan förvänta sig för resultat. Vi utförde en live-behandling där alla fick se hur behandlingen går till.

Vi fick också veta att Karlstads Kirurgiska Laserklinik är en av dom kliniker i hela Sverige som gör flest Dermapen-behandlingar, vilket gör oss otroligt glada och vi ser det som ett fint betyg på att vi jobbar på rätt sätt!

Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingsverktyget på marknaden som använder sig av 16 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk  vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80% och säkerställer därmed ett upptag av behandlingspreparat samt kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden.

Under kvällen fick alla som var med ta del av ett exklusivt erbjudande gällande Dermapen  samt en goodiebag!

Klädbutiken VILA/Veromoda var med under kvällen och visade fina kläder med tillbehör och även dom hade ett fint erbjudande. Vi tackar alla härliga kunder som var med och gjorde kvällen så trevlig tillsammans med oss!