Våra patienter berättar

Jag har haft mörk, kraftig hårväxt på smalbenen sen jag var liten och har skämts för det hela mitt liv.
År 2011 var jag på en hudvårdssalong men eftersom jag har mörkare hud kunde dom inte behandla.

Jag hittade Karlstads Kirurgiska Laserkliniks hemsida och fick en positiv känsla, kanske skulle dom kunna behandla mina ben? Jag bokade en behandling direkt och chansade, började behandla benen i mars 2018 och gick totalt fem gånger med helt otroligt resultat!

Kliniken informerade mig om att jag kanske behöver göra någon underhållsbehandling med tiden men har personligen inte behövt det ännu och är supernöjd!

Jag rekommenderar verkligen alla som lider av sin hårväxt att gå till denna klinik för professionell hjälp- det är värt varenda krona! För första gången på länge kan jag gå barbent när jag vill utan att behöva tänka på om jag rakat benen eller ej! Detta är på riktigt och inte bara ännu en klyschig reklamslogan!

Det var genom min mamma som jag själv kom i kontakt med kliniken. Hon tipsade mig om att kliniken behandlade leverfläckar.
Jag har haft en leverfläck som besvärat mig i många år och när kliniken hade ett erbjudande passade jag på att ta bort den.
Det kändes lite men var helt klart värt det och nu är den helt borta efter bara en behandling. Kliniken använder en laser där dom bränner bort märket och man slipper få ärr som man hade fått om man skurit bort märket.
Det kändes verkligen bra och tryggt att det är en hudläkare som genomförde denna behandling.

Tunga hängande ögonlock var inte kul – påverkade synen och gav mig huvudvärk dagligen – deprimerande.
Tänkte att jag ger mig själv en 70-årspresent och fixade mina ögon. Tyckte inte att jag var gammal och räknade med att leva 20 år till.

Sagt och gjort.
Lycklig nu – ser bättre och huvudvärken borta.
Ser inte ut som 70 längre :)

Tack till underbar personal som fått mig att må så bra!

Jag har tidigare provat behandlingen Kemisk peeling och varit nöjd med resultatet men efter att ha varit på kundaktivitet på kliniken och hört om behandlingar med Dermapen ville jag prova en för mig ny och lite mer kraftig och effektfull behandling av min hud i ansiktet. Jag har nu gjort en kur på 6 behandlingar och kommer fortsättningsvis att underhålla med en dermapenbehandling per halvår.

Från början märkte jag inte så stor skillnad, men efter 3-4:e gången kändes min hud fräschare och piggare och jag har även fått mer lyster i ansiktet.
Själv har jag alltid varit noggrann med bra hudvårdsprodukter och använder NeoStrata och ZO Medical som jag är supernöjd med. Helheten är viktig, att man tar hand om sig med träning, rätt mat, bra produkter osv.

Mitt råd till andra är att boka en konsultation först där man får rådgivning och en behandlingsplan som passar just dig vad gäller både behandlingar och hudvårdsprodukter!

Jag valde att gå till Karlstads Kirurgiska Laserklinik för att jag känner sjuksköterska Maud och har stort förtroende för henne, sen har jag vänner som går på kliniken.
Jag kände att jag tappat lite volym och spänst i ansiktet med åldern, samtidigt var det viktigt med ett naturligt resultat.
När Maud rekommenderade fillerbehandling kändes det rätt för mig, hon informerade att filler är baserad på hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen, vilket betyder att det inte bara fyller ut rynkor, utan ersätter det som huden förlorat.

Jag upplevde det som en skonsam och inte speciellt smärtsam behandling och efter 2 behandlingar blev jag nöjd och jag kommer fortsätta underhålla för att behålla det fina resultat jag fått.

Mitt mål var att man ska tänka – Vad fräsch du ser ut – men ingen kan se vad jag gjort- och så känns det!

Jag valde Karlstads Kirurgiska Laserklinik för jag fick tips av några vänner som redan var kunder där och intygade att det är en bra och seriös klinik. Jag ville framförallt få bort mina bekymmersrynkor mellan ögonen och även några linjer i pannan och då är botox-behandling ett bra alternativ.

Själva behandlingen känns som lite ”stickande, sprängande känsla” men går fort över. Nu har kroppen vant sig att inte använda dom musklerna så nu räcker det att jag gör behandlingen ca var 6:e månad.

Jag är jättenöjd med behandlingen och både känner mig och ser piggare ut!

Jag kan absolut rekommendera andra att välja Karlstads Kirurgiska Laserklinik, en seriös klinik med tryggt bemötande som funnits länge!

Jag har haft problem med akne i flera år och testat massor av krämer från Apoteket och liknande men inget har hjälpt. Fick tipset att höra av mig till Karlstads Kirurgiska Laserklinik av min mor som hittade kliniken via nätet.

Började som steg 1 med en konsultation där jag fick visa upp mig och träffa en sjuksköterska. Då gjorde vi upp en behandlingsplan där vi började med ett antal AHA-peeling (kemisk peeling) för att sen gå över till ett antal Dermapenbehandlingar. Jag började även använda klinikens hudvårdsmärke NeoStrata som fungerat superbra på mig och min akne. Viktigt att man förstår att man även måste ta hand om sin hud hemma med rätt typ av hudvårdsprodukter.

Jag började märka skillnad efter ett antal behandlingar och har idag inte alls lika många finnar och huden mår klart bättre. Även min omgivning ser skillnad.
Men jag gör det för min egen skull och ingen annans, och det är viktigt att man är beredd på att lägga den tid och pengar som krävs.

Jag skulle rekommendera andra att gå till Karlstads Kirurgiska Laserklinik. Börja med en konsultation så du får råd och en behandlingsplan, så du vet vad som gäller!

Kände att ögonlocken hängde, speciellt på ena ögat vilket gjorde att jag kände mig trött och hade en tyngdhetskänsla.

Att jag bestämde mig för just Karlstads Kirurgiska Laserklinik beror på att läkaren är ögonspecialist och expert på just ögon och det kändes tryggt för mig.

Sen hade jag hört gott om kliniken.

Jag var ganska nervös innan men personalen var professionell och lugnade mig och när jag förstod att detta var ett väldigt vanligt ingrepp blev jag lugnare.

Blev ganska trött efteråt och man kände att det behövdes en vecka ledigt efter operationen. Jag blev lite blå men inte så svullen. Själva ingreppet gjorde inte ont, man fick lokalbedövning innan.

Jag är nöjd med resultatet och man kan säga att ingen ser vad jag gjort men ändå säger alla att jag ser piggare ut och tyngdkänslan har helt försvunnit!

Jag rekommenderar absolut andra som har liknande problem att göra ingreppet. Många tror att det är ett större ingrepp än det är och har man tid att vara hemma en vecka ska man inte tveka.

Många av mina vänner gör Botox/fillerbehandlingar och jag kände att jag också skulle vilja göra någon typ av behandling. Jag lever dock ett hektiskt liv med mycket jobbresor och har inte tid att upprepa behandlingen så ofta som man behöver med botox/filler.
Fastnade för trådlyft, det är ett enkelt ingrepp som håller i ca 1,5 år. Jag kände att jag tappade vikt efter att barnen föddes och började känna mig lite slapp i huden.

Att jag valde Karlstads Kirurgiska Laserklinik beror på att för mig är det viktigt att gå till en seriös klinik med gott rykte och denna klinik är en av dom första i Värmland som utför trådlyft.

Själva behandlingen gick väldigt smidigt och gjorde inte speciellt ont då jag fick bedövningssalva innan. Jag kände mig trygg hela tiden och läkaren kändes professionell. Efter behandlingen fick jag små blåmärken som gick bra att sminka över, var lite öm den första tiden.

Efter tre månader ser man slutresultatet och jag kan konstatera att jag fått en tydligare käklinje och lite uppstramning på ett naturligt sätt. Jag är nöjd med behandlingen och det är en behandling som jag står för mot mina ideal.

En liten extra omvårdnad till mig själv!

Jag har haft ett åderbråck ganska länge på benet som dessutom blivit värre efter 2 graviditeter.
Behandlingen kändes bra och det var tryggt att sjuksköterskan informerade mig steg för steg vad hon gjorde på ett tydligt och bra sätt.
Jag har gjort 2 behandlingar och resultatet har blivit jättefint. Det känns bra att det är legitimerad personal och man märker att dom kan sin sak.

Tack vare personalens proffsiga bemötande kände jag mig trygg trots att jag tycker det är väldigt obehagligt med sprutor.

Har haft en hudförändring i ca 5 år på kinden, som började kännas lite obehaglig. Stack lite i den och den fjällade ibland.
När en arbetskollega till mig var på Karlstads Kirurgiska Laserklinik och gjorde en annan behandling med positivt resultat, bestämde jag mig för att också boka en tid.

Fick träffa en hudläkare (vilket kändes tryggt) som först gjorde en bedömning och sen tog bort märket med laser.
Själva behandlingen gick väldigt snabbt och kändes inte nämnvärt. Läkningsprocessen var också snabb och enkel.
Nu, ca 2 månader efter behandling, syns nästan ingenting av märket.
Hade jag vetat att det var såhär enkelt att ta bort en solskada hade jag gjort det tidigare, och kan verkligen rekommendera andra att gå till denna klinik.

Blev jobbigt att behöva raka sig hela tiden och det blev stubb direkt med röda prickar osv.
Läser en del bloggar och såg då att man kan lasra bort hår permanent. Trodde inte det gick att göra i Karlstad utan bara i storstäderna och trodde även att det skulle vara jättedyrt.
Eftersom jag gjort fillerbehandlingar på Karlstads Kirurgiska Laserklinik gick jag in på deras hemsida och ser då att dom har exakt den behandling jag letat efter.
Blev förvånad att det var billigare än vad jag trodde så jag började min behandling hos dom.

Fick superbra resultat direkt efter några behandlingar och nu efter att jag gått ett antal gånger är jag bara här någon gång på underhållsbehandling.

Uppriktigt är jag SÅ nöjd och vill att fler ska förstå hur bra resultat det kan bli, lent och ingen stubb längre, därför vill jag vara en referenskund och hjälpa andra unga tjejer! Det är så skönt att slippa tänka på att raka sig.

Trivs bra på Karlstads Kirurgiska Laserklinik, genuint, omhändertagande och jättefin miljö.

Blev tipsad av en kusin som gått till Karlstads Kirurgiska Laserklinik  i många år och var nöjd. Upplever att jag fick bra och tydlig information innan behandling och vad jag kan förvänta mig för resultat.

Hade mycket åderbråck så jag var själv lite skeptisk om dom verkligen går att få bort. Blev förvånad hur bra resultatet blev efter några behandlingar, och kan nu för första gången på många år gå i shorts eller kjol.

Har även gjort andra behandlingar på kliniken som botoxbehandling för bekymmersrynkan mellan ögonen och Kemisk Peeling. Skönt att gå till ett och samma ställe där jag väl känner till personalen och känner mig trygg.

Har gjort andra behandlingar på denna klinik i 13 år, och såg när jag satt i väntrummet att dom även behandlade ådernät som jag lider av.

Har stort förtroende för personalen eftersom dom enbart är sjuksköterskor/Läkare som behandlar. Testade först behandling med injektioner som inte fungerade så bra på mig eftersom jag har väldigt små kärl. Så 2:a gången behandlades jag med en kärllaser i stället.  Själva behandlingen med laser sticker lite men går relativt snabbt så man klarar av det bra.

Direkt efter behandlingen blev det blått/rött och lite svullet men lade sig ganska snabbt. 3 månader efter 2:a behandlingen såg jag mycket bra resultat.

Trivs på Karlstads Kirurgiska Laserklinik, bra bemötande, ingen stress, lätt med parkering och fin miljö.

Tycker själv jag har snyggare ben nu än när jag var 40 år…

Har funderat länge på att ta bort ytliga blodkärl i ansiktet. Efter att jag läst en hel del på nätet samt läst referenser valde jag Karlstads Kirurgiska Laserklinik.

Var ganska spänd inför första besöket då jag aldrig gjort någon liknande behandling tidigare. Fick bra och lugnande bemötande från personalen som gjorde mig trygg, 2:a besöket var jag mycket lugnare.

Jag blev väldigt svullen och röd efter behandlingen så man bör planera så man kan vara hemma några dagar.

Är otroligt nöjd med behandlingen och alla ytliga kärl försvann så är glad att jag genomförde behandlingen även om jag såg illa ut direkt efter.
Kan varmt rekommendera andra att komma hit!

Har funderat väldigt länge på att göra en ögonlocksoperation och har kollat runt både i Stockholm, Göteborg samt ett annat ställe i Karlstad. Till slut valde jag denna klinik efter en rekommendation och att hon som gör operationen är ögonläkare kändes tryggt.

Upplevde att själva operationen gick lätt och jag kände mig trygg hela tiden. Operationen tog allt som allt ca 2 timmar. Jag tog ledigt 1 vecka efter, var lite blå under ögonen men trodde nog det skulle vara värre efter ingreppet.

Har fått väldigt fin respons från mina vänner som tycker jag ser piggare ut, och helt plötsligt att jag fått ögonfransar, dom såg jag inte innan!
Är toppen nöjd och känner mig betydligt piggare än innan!

Jag hade en väldigt kraftig bekymmersrynka mellan ögonen som gjorde att jag såg arg ut samt kände mig äldre. Speciellt på sommaren när jag blev lite solbränd, blev det som ett vitt streck i rynkan.

Jag bloggar mycket och kollade runt lite och fastnade för Karlstads Kirurgiska Laserklinik. Jag kunde inte läsa något negativt om kliniken, bara positivt vilket gav mig en trygghet.

Uppskattar att det är sjuksköterskor eller läkare som utför behandlingen och kliniken gav mig tydlig information innan behandlingen.
Resultatet är till och med över förväntan, rynkan är helt borta och jag ser inte arg ut längre. Jag har flera vänner som gör filler/botox behandlingar på denna klinik.

Har även gjort Kemisk Peeling och är nöjd med den behandlingen. Har haft eksem som försvunnit efter att jag började behandla mitt ansikte, och det är ju helt fantastiskt.

Tyckte själv jag såg trött och tung ut över ögonen, ögonlocken vilade på fransarna vilket jag upplevde jobbigt.

Hade funderat länge på att operera ögonlocken så när jag såg en annons i tidningen ringde jag och bokade konsultation. Blev väldigt bra bemött och kände mig trygg hela tiden. Operationen tog ca 1,5 timme och efteråt fick jag blåmärken som var lite jobbigt att gå med, men annars läkte det väldigt fort och fint.

Idag känner jag stor skillnad och många tycker att jag ser piggare ut och dessutom har jag mycket lättare att sminka mig nu!

Att jag valde Karlstads Kirurgiska Laserklinik beror på att dom funnits i 27 år och det måste väl vara ett tecken på att dom är bra, annars skulle dom ju inte finnas kvar…

Var så trött på att hålla på och raka eller vaxa mig hela tiden och när en god vän tipsade om att Karlstads Kirurgiska Laserklinik hade hårbehandlingar ringde jag dom direkt och bokade tid!

Är väldigt glad över att jag valde att prova på denna metod för att reducera hårväxt eftersom det ger så goda resultat. Har betydligt mindre hår på de behandlade områdena och det lilla som fortfarande finns är mycket tunnare.
Rekommenderas varmt!

Gjorde ett antal tatueringar i min ungdom som jag nu ångrar. Har hittills gjort 9 behandlingar på kliniken och tatueringarna har försvunnit riktigt bra. Räknar med ca 12 behandlingar för att blir helt nöjd!

Visst gör det ont men det går fort så man står ut. Det kostar en del också men för mig är det värt det eftersom jag inte vill ha kvar tatueringarna. Jag har redan rekommenderat andra att gå hit.

Var på en konsultation på kliniken för jag kände mig lite ”glåmig” i huden och blev rekommenderad att göra en Kemisk Peeling kur på 4 behandlingar.

Har gjort 3 st och redan kan jag se en förbättring, känner mig lite jämnare i huden och fått en finare lyster, känns som jag ser lite piggare ut i ansiktet!

Jag själv fick rekommendation av en vän att gå till Karlstad Kirurgiska Laserklinik och har inte ångrat det!

Jag ville göra en behandling som ger hyn ökad lyster och en uppfräschning därför valde jag att göra två Dermapen behandlingar. Dermapen motsvarade mina förväntningar och min hud har fått mer lyster och en jämnare hudton, jag känner mig fräschare helt enkelt!

För mig är det viktigt att det är en seriös klinik med kompetent personal och det tycker jag Karlstads Kirurgiska Laserklinik har.
De inger förtroende och jag skulle gärna rekommendera andra att gå dit!

Jag fick ett åderbråck vid knäet under graviditeten som inte gick bort efter jag fött barn. Googlade på nätet och gick in på klinikens hemsida och det kändes väldigt seriöst. Har gjort en behandling som inte gjorde speciellt ont, fick bort allt och är jättenöjd!
Känns tryggt att det är läkare eller sjuksköterskor som utför behandlingarna!

Jag är väldigt nöjd med behandlingen! Det var en enkel och relativt smärtfri behandling.
Numera slipper jag sminka över ”blodkärlen” varje morgon. Det var också väldigt enkelt och lätt att sköta läkningen efter behandlingen. Det här kan jag verkligen rekommendera!