MD Codes utbildning Allergan

Utbildningsdag med Allergan på kliniken!

För några dagar sedan hade vi en internutbildning inom fillerbehandling och MD Codes med Allergan/Juvederm.

Den kände plastikkirurgen Mauricio De Maio har organiserat MD codes, som är ett internationellt kodsystem man använder med fillern Juvederm för att kunna utföra naturligare och säkrare resultat.
Utbildare Georg var på vår kliniken en hel dag och vi hade provkunder som vi fick behandla på. Mycket intressant och lärorikt!

NeoStrata utbildning i Göteborg

Givande utbildning med NeoStrata

Även om vi nu haft NeoStrata i vårt sortiment under många år så är det viktigt att vi håller oss uppdaterade om dom hudvårdsprodukter vi säljer.

Därför var Elisabeth, Matilda samt vår nyanställd sjuksköterska Amanda på en heldags kurs i vackra Göteborg. De har uppdaterat sig på allt om NeoStratas bakgrund, teknologier, sortiment och behandlingsmetoder. En viktig och intressant dag!

Det var också ett ypperligt tillfälle att utbyta erfarenheter med andra kliniker i Sverige!

Dermapen 4 – Världens första digitala microneedling penna

Dermapenbehandling har vi haft länge här på kliniken. Faktum är att vi var en av dom första kliniker i Sverige som skaffade Dermapen. Därför har vi många års erfarenhet!

Idag är Dermapenbehandling en av våra största och mest omtyckta behandlingar. Nu tar vi nästa steg och skaffar oss Dermapen 4, den senaste versionen av pennan.

Den är världens första digitala microneedling penna och marknadens snabbaste maskin!

Revolutionerande 16x nålar per nålhuvud vilket innebär snabbare och överlägsna behandlingsresultat. Det är också den enda pennan på marknaden med en specifik ärrbehandlingsinställning.

Ökad styrka – ökad hastighet – ökad precision – ökad säkerhet

Carboxy behandling i Karlstad

En ny spännande behandling till kliniken!

Carboxy mot celluliter, bristningar, ärr, mm.Som en av dom första kliniker i Värmland är vi nu  utbildade och redo för att sätta igång med vår senaste maskin, Carboxy- Mirakelgasen som förbättrar och läker skadad hud.

Carboxy therapy handlar om att koldioxidgas injiceras precis under hudens yta med en tunn nål. Gasen sprider sig till omgivande vävnad och gör så att blodkärlen vidgas, vilket innebär ett starkare blodflöde, som skapar en ökad mängd syre och näringsämnen till det behandlade området.

Vi vet att det är många som lider av t.ex celluliter och bristningar. Denna behandling arbetar effektivt och säkert på dessa problem.
Andra områden är: lokala fettdepåer, mörk hud runt ögonen, ärr och fina linjer och rynkor t.ex runt ögon.

Som steg 1 bokar man en konsultation där vi ger exakt pris och behandlingsplan!

Välkommen Amanda!

Välkommen Amanda, vår nya sjuksköterska!

Nu har vi stärkt upp vår personalstyrka med ytterligare en sjuksköterska som gjorde sin första dag 10 september.

Vi hälsar Amanda Ehrencrona välkommen till oss. Hon är utbildad sjuksköterska och hudterapeut, 28 år gammal och bosatt i Karlstad.
Hon har tidigare bl.a. arbetat som hudterapeut på Selma SPA och även på butikskedjan Rituals. Framöver kommer hon kombinera arbetet hos oss med lite timmar på centralsjukhuset.

Hon kommer till en början utföra behandlingar som AHA-peeling, retinolpeeling, hårborttagning, Dermapen samt Carboxybehandlingar.

Hon är väldigt efterlängtad och vi känner redan vilken härlig person hon är som kommer passa perfekt hos oss :)

Så håll utkik efter henne, snart kan ni börja boka tider hos Amanda här på vår hemsida på Boka Direkt!

Idag 4 september gör vår nya hudläkare sin första arbetsdag hos oss!

Dr Foteinis första dag på kliniken

Idag 4 september gör vår nya hudläkare sin första arbetsdag hos oss!
Hon heter Foteini och är tumörinriktad hudläkare med spetskompetens inom hudkirurgi.

Dr Foteini kommer från Grekland och flyttade till Sverige 2012. Hon är gift och har ett barn.Hon började arbeta på Vårdcentralen i Hagfors och 2013 bytte hon arbetsplats till Centrasjukhuset i Karlstad, hudkliniken där hon arbetar idag.

På sin fritid gillar Foteini att träna och umgås med vänner och sin familj. Dr Foteini kommer arbeta på kliniken tisdagar samt torsdagar, och hon kommer bl.a. utföra behandlingar av hudvårtor/virusvårtor/leverfläckar/födelsemärken och det är även hon som kommer utföra trådlyft behandlingen här på kliniken.

Vi är så glada att ha Dr Foteini med i vårt team och önskar henne varmt välkommen till oss!

Tillbaka efter semestern utvilade och med ny energi

Tillbaka efter semestern utvilade och med ny energi!

Vilken fantastisk fin sommar vi haft i Sverige, vi har väl aldrig badat så mycket både i Vänern och Klarälven som denna sommar, underbart!   Vi har haft stängt i två veckor där vi njutit av lite ledighet och laddat ”våra batterier”,  nu är vi tillbaka med full styrka och ser fram mot en spännande höst!

Från och med vecka 33 har vi ordinarie öppettider.

Det kommer hända en hel del här på kliniken till hösten. Bl.a. har vi nyanställt en driven, positiv och duktig sjuksköterska. Vi får dessutom ytterligare en ny arbetskollega i och med att Hudläkare Foteini börjar hos oss med start i september.

Vi kommer introducera en ny behandling som riktar in sig på reducering av Celluliter – Bristningar- Ärr – Mörka ringar under ögonen – Lokala Fettdepåer. Just celluliter och Bristningar är något som vi vet många lider av och det känns väldigt positivt att vi snart även har behandling mot detta på vår klinik.

Vi kommer också ha några kundevent under höst/vinter med intressanta föreläsare.

Mer om detta och mer därtill kommer vi berätta om lite längre fram 😊, så håll utkik!

Ny hudläkare på kliniken

Ny hudläkare på kliniken

Efter 4 år hos oss väljer vår hudläkare att gå vidare till nya utmaningar. Hudläkare Lampros flyttar till Stockholm för att arbeta där på en klinik. Vi önskar honom lycka till!

Samtidigt hälsar vi vår nya hudläkare Foteini varmt välkommen till vår klinik. Hon arbetar idag på hudkliniken på centralsjukhuset och kommer fortsätta med det. Men två gånger i veckan, tisdagar samt torsdagar kommer hon arbeta som hudläkare här hos oss. Förutom att behandla olika typer av hudmärken, ytliga blodkärl, pigment och virusvårtor kommer hon även utföra trådbehandlingar samt Belkyrabehandlingar.

Dr Foteini börjar arbeta här från och med  1 september!

Vill du bli en av oss?

Vår klinik växer och nu söker vi ytterligare en sjuksköterska!

Vill du bli en av oss?

Vi är ett team med ambitiösa och drivna medarbetare som är stolta över vårt arbete och verksamhet.
Vi söker en engagerad sjuksköterska till ett omväxlande och självständigt arbete.

Vill du arbeta på en klinik där hög kompetens, etik, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus med stor arbetsglädje, då är du välkommen att söka till oss!

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Arbetstider: 50% tjänst.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ekonomi@karlstadlaserklinik.se
Anmälan ska in senast 11 juni 2018

Världskongressen i Monaco, och självklart var vi där!

Maud och Elisabeth hade några intressanta och givande dagar i Monaco. Det är viktigt för vår klinik att vi håller oss informerade om nyheter och säkerställer att vi arbetar på rätt sätt och alltid ligger i framkant.

Den 16: e estetiska och anti-aging medicinska världskongressen (Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress) – AMWC, hölls mellan 4-7 april 2018 i Monte Carlo av Prins Albert II av Monaco.
Konferensen var ett mycket interaktivt, stimulerande och tvärvetenskapligt program. Det var också ett idealiskt forum för att stimulera idéer, utbilda, dela kompetens, skapa intensiva diskussioner och stor möjlighet att utvidga sitt nätverk.

Kliniken i en artikel om kvinnligt företagande i KH-Aktuellt

Vi är med i en artikel om kvinnligt företagande

Roligt när det uppmärksammas om kvinnligt företagande. KH Aktuellt skrev ett fint inlägg om oss tre delägare på kliniken.  Lite stolta känner vi oss så klart.

Har du missat den kan du läsa den i deras webbversion här.

Lyckat kundevent för att fira att vi fyller 30 år som klinik!

Vi är helt överväldigade av alla härliga kunder som besökte oss på vårt event den 8 Mars. Vi hade besök av över 100 kunder/patienter som kom hit och minglade, lyssnade på olika föreläsningar, bokade behandlingar samt åt god mat som levererades från Grön Restaurang och till det serverades lite bubbel!

Vi hade bjudit in några utvalda leverantörer som fanns på plats under dagen och även hade föreläsningar.

  • Sara, produktexpert från Restylane, informerade om filler/injektionsbehandlingar.
  • Sophie, produktexpert från NeoStrata informerade om dermatologiskt utvecklad hudvård.
  • Tina, produktexpert från Dermapen informerade om deras behandlingsteknik inom hudföryngring.
  • Vi hade också Carolina från Sophie by Sophie smycken som visade deras otroligt fina kollektion.

Alla som kom fick ta del av fina erbjudanden samt varsin goodiebag med lite smått och gott!

Tack alla kunder och leverantörer för att Ni gjorde vår dag så lyckad! :)

Allergan Roadshow

I helgen var Elizabeth och Matilda på Allergans Roadshow i Göteborg där läkarna Iman Nurlin och richard Victor lärde ut både teoretiskt och praktiskt om de nya MD Codes. Dessa punkter används vid fillerbehandling för att få ett naturligt fräscht utseende.

Vi firar 30 år! Kom och fira med oss!

Vi fyller 30 år och det ska firas

Karlstads Kirurgiska Laserklinik har nöjet att bjuda dig och en vän till ett öppethusevent i skönhetens tecken.

När: Torsdagen den 8 Mars kl 12 – 19
Var: Färjestads Herrgård, Färjestadsvägen 73, Karlstad

För att göra dagen så perfekt som möjligt för dig som kund har vi bjudit in några utvalda leverantörer som kommer att finnas på plats.
Sara, produktexpert från Restylane, informerar om filler/injektionsbehandlingar. Alla som bokar en Restylanebehandling under dagen får 30% rabatt samt en exklusiv gåva till ett värde av 1200kr.

Sophie, produktexpert NeoStrata, dermatologiskt utvecklad hudvård, informerar om produkterna och dess verkan. Denna dag erbjuder vi 30% på en valfri NeoStrata produkt.

Tina, produktexpert Dermapen, avancerad behandlingsteknik inom hudföryngring, informerar om microneedling och utför live-behandling. Vi lämnar 30% rabatt på en Dermapenbehandling som bokas under dagen.

Alla Produktexperter finns här hela dagen, svarar på frågor och erbjuder öppen konsultation i mån av tid. Alla produktexperter kommer hålla föreläsningar under dagen på ca 20-30 minuter och föranmälan krävs, först till kvarn…

  • Restylane/fillers kl. 12:30,  14:30 och 16:00
  • NeoStrata kl. 13:30 15:30 17:00
  • Dermapen kl. 14:00 16:30 18:00

Carolina från Sophie by Sophie finns hos oss hela dagen och har försäljning och visar deras fina kollektion av smycken.
Självklart har vi även våra egna experter på plats. Kom in och ta lite tilltugg och ett glas bubbel med oss samt få tips, råd och inspiration.
Goodiebags så långt lagret räcker.

Osa senast 1. mars till laser@karlstadlaserklinik.se eller ring 054-83 76 00.

Varmt välkomna!

Kunskap, motivation, skratt och spännande lanseringar!

I Fredags hade vår hudvårdsleverantör ZO Skin Health/Medical sin årliga SKIN SYMPOSIUM på anrika Grand Hotell i Stockholm.
En väldigt givande dag med olika föreläsningar med bl.a.

Frank Fazio, Senior Vice President som har över 25 års erfarenhet inom produktutveckling, förvärvshantering och global kommersialisering.

DR Michael Zangani, har doktorsexamen från Universitetet i Oslo och har jobbat som senior – och lektor vid Norges största hudavdelning på Riskhospitalet. Han har flera års erfarenhet med fokus på acne, acneärr, rosacea, pigmentering och olika former av hudcancer.

Dr Michael Zangani och Dr. Joel K presenterade olika fall och delade med sig hur det arbetar för att få lyckade resultat.

Mia Törnblom. Med sin karisma och kompetens delade hon generöst med sig av sina erfarenheter och gav många konkreta verktyg och metoder i konsten att leda sig själv och andra.

Kvällen spenderade vi på sprakande NOSH & CHOW med god mat, goda drinkar och mingel!

Almanacka 2018

Nästa år firar vi 30 år som klinik och det vill vi givetvis fira med er! Vi kommer att ha massor med erbjudanden hela året och har bl.a. tagit fram en almanacka med specialerbjudanden varje månad. Kom in och hämta ditt ex!

Almanacka 2018